کمپوت زغال اخته و زردآلوی خشک

آماده شدن مواد: 5 | زمان پخت: 15 | برای 8 نفر

مواد لازم

1 فنجان
زغال‌اخته خشک
12 عدد
زردآلوی خشک
1⁄2 قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازهٔ پوست‌کندهٔ رنده‌شده
  عدد
نمک
  عدد
فلفل

روش پخت

در یک قابلمه کوچک مقداری زغال اخته، زردآلو، سرکه و نصف پیمانه آب بریزید. روی شعله ملایم اجاق بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. هر چند وقت یکبار مواد را هم بزنید تا زمانی که میوه‌ها بپزند و نرم شوند و فقط کمی از آب در ظرف باقی بماند. معمولا حدود 10 دقیقه کافی است.

طبق ذائقه خودتان کمی زنجبیل، نمک، سرکه یا آبلیمو و فلفل اضافه کنید و طعم آن را تنظیم کنید و در دمای اتاق سرو کنید.

نوش جان

منابع: 

اضافه کردن دیدگاه جدید

CAPTCHA ی تصویری