دسر گلابی و گیلاس خشک

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 6 وعده

مواد لازم

1 عدد
کره (برای چرب کردن قالب)
1⁄4 فنجان
آرد (به علاوه مقداری برای آرد پاشی قالب)
1⁄2 فنجان
گیلاس خشک
3⁄4 فنجان
شیر
1 عدد
گلابی بزرگ
3⁄4 فنجان
خامه
2 عدد
تخم مرغ درشت
1 قاشق چای‌خوری
عصاره وانیل خالص
1⁄4 فنجان
شکر
1 سرانگشت
نمک

روش پخت

فر را روشن کنید و روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سیلسیوس) تنظیم کنید. قالب 25 سانتی مخصوص تارت را با کره چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید. ظرف را بتکانید تا آرد اضافی بریزد. قالب را کنار بگذارید.

گیلاسهای خشک را در قابلمه‌ی متوسطی بریزید و آب اضافی کنید. تا حدی که آب تا 2 سانت بالاتر از گیلاس‌ها را پر کند. اجازه دهید حدود 10 دقیقه در این حالت باقی بماند. 

گلابی را از طول ورقه ورقه کنید به طوریکه قطر هر ورق حدود 3 میلیمتر باشد. و در ته ظرف خود به شکل پره‌های پنکه بچینید. شیر، خامه، تخم مرغ‌ها، وانیل، شکر، آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید تا ماده یکدستی ایجاد شود. این مواد را روی گلابی که ته قالب چیده‌اید بریزید.

گیلاس‌هایی را که خیسانده بودید آبکشی کنید و روی مواد داخل قالب پخش کنید. 

حدود 25 دقیقه و تا وقتی که کاملا بپزد و رویش طلایی شود داخل فر قرار دهید. پس از خارج کردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و سپس آن را برش دهید. 

این دسر بافتی بین پودینگ و پنکیک دارد و آن‌ را می‌توانید سرد یا گرم سرو کنید. در صورتی که کمی از آن باقی ماند اگر دوست داشتید می‌توانید آن را دوباره گرم کنید و میل کنید.

نوش جان

منابع: 

اضافه کردن دیدگاه جدید

CAPTCHA ی تصویری