دستور آشپزی

اسموتی با خاصیت آنتی اکسیدان

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 2 وعده

این نوشیدنی که از مخلوط کردن آب انار با انواع توت‌ها درست می‌شود بسیار خوشمزه است و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

برای تهیه این نوشیدنی تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک مایع صاف و یکدست ایجاد شود.

نوش جان.

اسموتی هویج انبه

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 2 وعده

برای تهیه این نوشیدنی کافیست تمام مواد را داخل بلندر بریزید و خوب با هم مخلوط کنید... 

نوش جان

دسر گلابی و گیلاس خشک

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 6 وعده

فر را روشن کنید و روی دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سیلسیوس) تنظیم کنید. قالب 25 سانتی مخصوص تارت را با کره چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید. ظرف را بتکانید تا آرد اضافی بریزد. قالب را کنار بگذارید.

گیلاسهای خشک را در قابلمه‌ی متوسطی بریزید و آب اضافی کنید. تا حدی که آب تا 2 سانت بالاتر از گیلاس‌ها را پر کند. اجازه دهید حدود 10 دقیقه در این حالت باقی بماند. 

کیک شکلاتی با انجیر و روغن زیتون

آماده شدن مواد: 25 | زمان پخت: 20 | برای 6 وعده

فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سیلسیوس ) تنظیم کنید. 6 عدد قالب مافین را با روغن زیتون چرب و آرد پاشی کنید.

پودر کاکائو را با 1/4 پیمانه آب داغ مخلوط کنید و اجازه دهید تا کم‌کم خنک شود.

در ظرف دیگری آرد، نمک و جوش‌شیرین را مخلوط کنید.

سالاد خیار، گوجه‌فرنگی و آووکادو

آماده شدن مواد: 15 | زمان پخت: 15 | برای 4 وعده

گوجه‌فرنگی‌ها، خیار، پیاز و آواکادو را نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. (در صورتیکه گشنیز نداشتید، شوید تازه جایگزین مناسبی است.)

روغن زیتون و آب‌لیموی تازه را روی مواد بریزید و آهسته مواد را با هم مخلوط کنید. 

درست هنگامی که می‌خواهید سالاد را سرو کنید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی با هم مخلوط کنید و سپس سر میز بیاورید. 

نوش جان.

مرغ با آلوخشک و مریم‌گلی

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 4 وعده

هر یک از تکه‌های مرغ را داخل یک پلاستیک ضخیم قرار دهید و با استفاده از استیک کوب یا هر وسیله مشابه آنقدر می‌کوبیم که ضخامت آن به 12-13 میلیمتر کاهش پیدا کند. از داخل نایلون دربیاورید و تکه‌های مرغ را با نیمی از مریم گلی، نمک و نصف فلفل مزه‌دار کنید.

سالاد میوه با آواکادو

آماده شدن مواد: 0 | زمان پخت: 0 | برای 6 پیاله

کمپوت زغال اخته و زردآلوی خشک

آماده شدن مواد: 5 | زمان پخت: 15 | برای 8 نفر

در یک قابلمه کوچک مقداری زغال اخته، زردآلو، سرکه و نصف پیمانه آب بریزید. روی شعله ملایم اجاق بگذارید و صبر کنید تا بجوشد. هر چند وقت یکبار مواد را هم بزنید تا زمانی که میوه‌ها بپزند و نرم شوند و فقط کمی از آب در ظرف باقی بماند. معمولا حدود 10 دقیقه کافی است.

طبق ذائقه خودتان کمی زنجبیل، نمک، سرکه یا آبلیمو و فلفل اضافه کنید و طعم آن را تنظیم کنید و در دمای اتاق سرو کنید.

نوش جان